Bunu yapmayan muayeneden geçemeyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hızlı Geçiş Sistemi’nde (HGS) yanlış ceza yazılmasına da neden olan standart dışı plakalar, 3 Temmuz’dan itibaren “ağır kusur” kapsamında değerlendirilecek ve bu plakaları taşıyan araçlar muayeneden geçemeyecek.

FİYATI VE DEĞİŞTİRME ADRESİ

Araç sahipleri, söz konusu plakaların değişimi için öncelikle trafik şube müdürlüklerinden alacakları formu dolduracak, ardından il ve ilçelerdeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) ile kayıt tescil bürolarında 31 lira karşılığında değiştirebilecek.

Düzenlemeyle plakalardaki yazı ve rakamların, Karayolu Trafik Kanunu’nda belirtildiği gibi 11 santimetre genişliğinde, 52 santimetre uzunluğunda olması gerekecek. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bunu yapmayan muayeneden geçemeyecek!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Vatanyolu Silayolunda Rehberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin