Uçakta Galaxy Note 7 alarmı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de Virgin America havayollarına ait bir yolcu uçağında, uçağın kablosuz ağına bağlanan telefonlardan birinin Samsung Galaxy Note 7_1097 adını kullandığını gören pilot, uçuşun rotasını değiştirdi.

LG V20 inceleme

Pilot, uçağa yaptığı anonsta, Note 7 kullanıcısından telefonunu görevlilere teslim etmesini ve bu gerçekleşmezse uçaktaki tüm bavulların aranacağını vurguladı.

Güldürmeyen Note 7 şakası

San Francisco’dan Boston’a gitmek üzere havada olan uçakta gerçekleşen bu olay nedeniyle pilot en yakındaki hava limanına inmek için rotasını değiştirmişken hızlı bir araştırma yapıldığında, telefonu kullanan yolcu kısa sürede ortaya çıktı.

Kabin memurlarının araştırmasından sonra ağa bağlanan telefonun aslında Samsung Galaxy Note 7 olmadığı anlaşıldı. Şaka yapmak isteyen bir yolcunun telefonunun ağ ismini Samsung Galaxy Note 7 olarak değiştirdiği anlaşıldı.

Durumu yolculara açıklayan pilot daha sonra uçağı normal rotasına döndürdü ancak uçak Boston’a rötar yapmış olarak ulaşabildi.

Peki şakayı yapan yolcuya ne oldu? Havayolu yolcuya hiç bir yaptırım uygulamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uçakta Galaxy Note 7 alarmı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Vatanyolu Silayolunda Rehberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin